Beste goksites om op videoslots te spelen

Natuurlijk is er niet 1 beste goksite voor videoslots aan te wijzen want er zijn er namelijk een heleboel te vinden. Het is allemaal afhankelijk van de criteria die je gebruikt om de populariteit te toetsen. De een vindt het spelaanbod dat een site met videoslots heeft belangrijk: niet alleen de hoeveelheid, maar ook de kwaliteit van de slots is dan van belang. Misschien heb je wel 1 favoriete videoslot waar je graag op speelt. Of is het juist van belang of de website van de videoslots (en de achterliggende software en programmatuur) betrouwbaar zijn? Waar ook op geselecteerd wordt, uiteindelijk komt boven water wat voor welke speler de allerbeste goksite is om op videoslots te spelen.

Wat is een videoslot eigenlijk?

Een videoslot kun je in de basis wel vergelijken met een klassieke gok- of fruitautomaat. Een videoslot is alleen meestal opgebouwd uit meerdere rollen (veelal 5 in plaats van 3 bij de fruitautomaat), die ook wel reels worden genoemd. Als je de rollen laat spinnen dan komen ze 1 voor 1 tot stilstand. Vooraf zet je in op welke en hoeveel winlijnen je wil spelen. Deze winlijnen lopen vaak kriskras over het videoslot waar je op gaat spelen. Op die manier verhoog je je kansen om geld te winnen, aangezien je niet gebonden bent aan de middelste horizontale lijn. Vaak zitten er ook nog speciale bonusafbeeldingen en jokers op de rollen van een videoslot, waardoor je ook meer kans maakt op mooie prijzen. Meestal hebben videoslots een bepaald thema, waardoor de afbeeldingen op de rollen ook met dat thema te maken hebben.

  • Ariana Microgaming videoslot
  • Lucky Angler Netent videoslot
  • Raging Rhino WMS videoslot

Bekende softwareaanbieders voor videoslots

Wil je veilig en vertrouwd spelen op een online videoslot, dan kies je voor een videoslot dat draait op veilige en geteste software en programmatuur. Bekende aanbieders van deze software zijn onder andere Netent, Playtech, Microgaming, Nextgen Gaming en Leander Games. Sommige videoslots heb je misschien ook wel eens in het Holland Casino gezien. Het gaat dan om videoslots van de aanbieders WMS Gaming, IGT en Novomatic.